Najem fizičnih kapacitet

Najem fizičnih kapacitet

Se vam zdi, da vas vaša IT-infrastruktura stane preveč oziroma ne ustreza vašim potrebam?

Kot ponudnik celovite informacijske infrastrukture vam nudimo najem vašim poslovnim potrebam prilagojenih rešitev, v našem podatkovnem centru - Complete-datacenter.si, s katerimi boste stroškovno oplemenitili vaše naložbe v IT.


Kolokacija - strežniško gostovanje

Potrebujete primerne prostore in infrastrukturo, kjer bi lahko varno namestili svoje strežnike in opremo ter ob tem stremite k zmanjšanju tveganja? Imate potrebo po dobri povezljivosti z internetom, obenem pa želite zagotoviti visoke varnostne standarde? Se želite posvetiti izključno vaši krovni poslovni dejavnosti, informacijsko tehnologijo pa zaupati drugim?

V tem primeru vam ponujamo rešitev gostovanja v našem podatkovnem centru. Z najemom prostora ali posamezne tehnične rešitve iz naše ponudbe (v visokotehnološko opremljenih varovanih prostorih) lahko zmanjšate stroške IT-ja in prihranite čas, ki bi ga sicer morali posvečati upravljanju in vzdrževanju lastne informacijske infrastrukture.

Ob tem vam zagotavljamo visoko razpoložljivost sistemov ob večji energijski in materialni varnosti.


Najem 19-palične strežniške omare

Zakaj poleg nakupa strežniške omare investirali še v vso dodatno infrastrukturo, ki je potrebna za pravilno in neprekinjeno delovanje vseh sistemov v njej?

Z najemom strežniške omare pri nas si zagotovite varen prostor z vso potrebno opremo za učinkovito delovanje vaših strežnikov. Ti so zavarovani z najvišjimi varnostnimi standardi, do njih pa vodi visokozmogljiva internetna povezava. Svojo energijo in znanje usmerite v vaše poslovanje, skrb za informacijske sisteme pa zaupajte nam.


Najem fizičnega strežnika

Najem strežnika je kot operativni lizing avtomobila: ves čas se lahko vozite v novem avtomobilu.

Namenski strežnik vam daje neprekinjeno 24-urno možnost nadzora in zajamčeno delovanje. Namenski strežniki z nizkimi stroški obratovanja so idealni za poganjanje kritičnih aktivnih strežniških strani (ASP), aplikacij e-trgovanja in SQL podatkovnih baz. Pravilno delujoč strežnik, ki je srce vašega informacijskega sistema, je veliko več kot računalnik v škatli, zato mu namenjamo posebno skrb in stalno vzdrževanje. Vaši strežniki delujejo v našem vedno razpoložljivem okolju podatkovnega centra.